Zit je niet lekker in je vel?

Loop je vast met jezelf, in relaties, in je werk of in je gezondheid? Zit je niet goed in je vel en word je overstelpt door gevoelens van angst, verdriet of onzekerheid en merk je dat je het moeilijk alleen kunt aanpakken?

Heb je het gevoel vast te zitten of in cirkels rond te lopen?

Misschien zit jij momenteel met veel vragen en ben jij op zoek naar verandering, maar weet je niet 'hoe' of 'wat'? Mag er wel eens wat meer harmonie en innerlijke rust in je leven komen? Wil je weer jezelf zijn? Ga jij voor de doorbraak en voor een nieuw leven vanuit je ware ik op elk gebied van je leven?

Ik richt me op mensen die echt willen herstellen tot in de kern, die durven de confrontatie met zichzelf aan te gaan en 100% inzet tonen om het leven te leiden dat bij hun persoonlijkheid past, los van vastgeroeste ziekmakende patronen.
Ik bied de mogelijkheid inzicht te krijgen in je levenshouding en de fysieke gevolgen die daaruit voortvloeien. Hetis gericht op een bewustwordingsproces van het eigen zijn, van je houding in en naar het leven. De praktijk biedt geen vervanging voor jouw huisarts of psycholoog. Ik ga op een andere manier met je aan de slag en het is aan jou de keuze waar jij voor kiest.

Ook als je al ziek bent en in een behandeltraject zit, kunnen mijn behandelingen een geweldige aanvullende therapie bieden voor sneller herstel of ter verlichting van allerlei bijwerkingen van je bestaande therapie. De natuurlijke homeopathische middelen ter ondersteuning hebben geen vervelende bijwerkingen en kunnen meestal naast bestaande reguliere medicatie worden gebruikt.

Alle klachten fysiek of mentaal zijn aan elkaar gerelateerd. Teveel stress zorgt voor lichamelijke disfunctioneren en uiteindelijk ziekte. Om meer inzicht te krijgen in het eigen zijn en de zelf saboterende patronen die we allen bezitten.

Ik hoop je binnenkort te mogen ontmoeten.